Haagplanten

Je vindt bij Boomkwekerij Bogaert verschillende soorten haagplanten. Er zijn groenblijvende of bladverliezende haagplanten in verschillende bladkleuren. Haagplanten zorgen voor een ecologische afscheiding in je tuin. Haagplanten kan men verkrijgen van eind oktober tot half april in blote wortel. Haagplanten in pot kan je heel het jaar verkrijgen en planten.

Filter Verberg filter
€   - 
Wis selectie
Wis selectie
1 - 60 van 714 producten

 

Haagplanten: Natuurlijke Privacy en Schoonheid voor Jouw Tuin

Haagplanten zijn niet alleen een functionele toevoeging aan jouw tuin, maar ze bieden ook natuurlijke privacy en een vleugje schoonheid. Bij Boomkwekerij Bogaert vind je een uitgebreid assortiment aan haagplanten die perfect zijn voor het creëren van een groene omheining rondom jouw buitenruimte. Of je nu op zoek bent naar een snelle groeiende haag voor directe privacy of een decoratieve haag voor een elegante uitstraling, haagplanten zijn een must-have voor elke tuinier.

 

Waarom Haagplanten Kopen bij Boomkwekerij Bogaert?

Bij Boomkwekerij Bogaert staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Onze haagplanten worden met zorg gekweekt door ervaren kwekers, wat resulteert in gezonde en sterke planten die bestand zijn tegen verschillende groeiomstandigheden. Bovendien bieden wij een breed scala aan haagplanten, variërend in hoogte, bladstructuur en groeisnelheid, zodat je altijd de perfecte haag kunt vinden voor jouw tuinontwerp.

 

Ontdek Onze Verscheidenheid aan Haagplanten

Of je nu op zoek bent naar een wintergroene haag zoals Taxus of Thuja, of naar een bloeiende haag zoals Beukenhaag of Liguster, bij Boomkwekerij Bogaert hebben we het allemaal. Onze haagplanten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en groeisnelheden, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw tuin past. Met hun weelderige groei en dichte bladerdek bieden onze haagplanten niet alleen privacy, maar ook een natuurlijke achtergrond voor jouw tuin.

 

Gemakkelijk Onderhoud en Verzorging

Haagplanten zijn over het algemeen gemakkelijk te onderhouden en vereisen slechts minimaal snoeiwerk om hun vorm en dichtheid te behouden. Regelmatig snoeien is echter wel belangrijk om een mooie en gezonde haag te behouden. Afhankelijk van het type haagplant kan snoeien één of meerdere keren per jaar nodig zijn, meestal in het voorjaar en/of najaar. Zorg ervoor dat je jouw haag regelmatig water geeft, vooral tijdens droge periodes, om een goede groei te bevorderen.

 

Voeg Privacy en Schoonheid toe aan Jouw Tuin met Haagplanten van Boomkwekerij Bogaert

Of je nu een nieuw tuinproject start of jouw bestaande tuin wilt verbeteren, haagplanten zijn een uitstekende keuze voor het creëren van een natuurlijke omheining en privacy in jouw buitenruimte. Bij Boomkwekerij Bogaert vind je alles wat je nodig hebt om jouw tuin te verfraaien met prachtige haagplanten. Bestel vandaag nog jouw favoriete soorten en geniet binnenkort van een groene en weelderige omgeving rondom jouw tuin.

 

Verzorging van jouw haagplant

Hoe een haag te planten

Offerte aanvraag

Zoekt u een andere plantmaat, bekijk hiervoor

offerte aanvragen aanbod.

Heeft u toch uw gewenste plantmaat of plant/boom niet gevonden?

Vul ons aanvraagformulier in en we trachten uw aanvraag met spoed te behandelen.

Ik zoek een plant/boom

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Heeft u een lijst met planten/bomen, voeg ze hier toe.

Velden met * zijn verplicht.