• Specialist in medium tot zeer grote maten bomen en struiken

  Specialist in medium tot zeer grote maten bomen en struiken

  • Familiebedrijf sinds 1967
  • Professioneel Tuinadvies & beplantingsplan
  • 70ha Planten & Bomen
  • Voor groothandel & particulieren

  Meer weten

   

Struiken

Welkom bij boomkwekerij Bogaert, waar we een ruime keuze aan struiken hebben die uw tuin helpen transformeren. Als u op zoek bent naar struiken in de buurt van %placename%, zoek dan niet verder. Wij bieden een verscheidenheid aan struiken die geschikt zijn voor elke tuinstijl en voorkeur. Onze selectie omvat:

Vaste planten 

Deze meerjarige struiken zijn een uitstekende keuze voor elke tuin omdat ze minimale zorg nodig hebben en elk jaar terugkomen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor elke tuin.

Rozen

Rozen zijn een populaire keuze voor tuiniers die een vleugje elegantie aan hun tuin willen toevoegen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en kunnen worden gebruikt als op zichzelf staande struiken of als onderdeel van een gemengde border.

Klimplanten 

Klimheesters zijn een geweldige manier om hoogte en belangstelling aan uw tuin toe te voegen. Ze kunnen worden getraind om tegen muren, schuttingen of hekwerken op te groeien, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor elke tuin.

Rhododendrons

Rhododendrons zijn een populaire keuze voor tuiniers die wat kleur aan hun tuin willen toevoegen. Ze vereisen een licht zure grond en zijn relatief onderhoudsarm, waardoor ze een ideale keuze zijn voor drukke tuiniers.

Sierheesters

Sierheesters zijn een geweldige manier om textuur en belangstelling aan uw tuin toe te voegen. Ze zijn er in verschillende vormen en maten en kunnen worden gebruikt om een reeks tuinstijlen te creëren.

Naast struiken bieden wij ook een uitgebreid assortiment bomen, fruitbomen, tuingereedschap en materialen die zowel in de winkel als online verkrijgbaar zijn. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar met advies en begeleiding bij het selecteren van de juiste planten en producten voor uw tuin.

Bezoek onze boomkwekerij

Onze kwekerij is gemakkelijk te bezoeken vanuit:

Onze vriendelijke en ervaren medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte struiken voor uw tuin. Kijk op onderstaande kaart voor onze winkellocatie en openingstijden.

Graag helpen we onze klanten bij het creëren van mooie en gezonde tuinen. We zijn er trots op dat we planten en producten van hoge kwaliteit aanbieden die u helpen uw tuindoelen te bereiken. Dus of u nu een doorgewinterde tuinier bent of een beginner, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw droomtuin te creëren. Bezoek ons vandaag nog en laat ons u helpen uw tuin tot leven te brengen!