• Specialist in medium tot zeer grote maten bomen en struiken

  Specialist in medium tot zeer grote maten bomen en struiken

  • Familiebedrijf sinds 1967
  • Professioneel Tuinadvies & beplantingsplan
  • 70ha Planten & Bomen
  • Voor groothandel & particulieren

  Meer weten

   

Fruitbomen

Welkom bij boomkwekerij Bogaert, toegewijd om u de beste selectie fruitbomen in Oosterzele aan te bieden. Als u op zoek bent naar heerlijk vers fruit in uw tuin of boomgaard, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment fruitbomen, van grote fruitbomen zoals appel-, kersen-, perzik- en vijgenbomen, tot kleine fruitbomen zoals frambozen, aardbeien en noten. Hier is een lijst van enkele soorten fruitbomen die we beschikbaar hebben:

Appelbomen

Een klassieke keuze voor elke tuin of boomgaard, appelbomen zijn gemakkelijk te verzorgen en produceren een overvloedige oogst van zoet, sappig fruit.

Kersenbomen

Met hun prachtige bloesems en zoete, pittige vruchten zijn kersenbomen een populaire keuze onder tuiniers en fruitliefhebbers.

Perzikbomen 

Er gaat niets boven de smaak van een sappige, rijpe perzik rechtstreeks van de boom. Perzikbomen zijn een geweldige aanwinst voor elke tuin of boomgaard.

Vijgenbomen

Met hun rijke, zoete smaak en zachte, weelderige textuur zijn vijgen een ware delicatesse. Vijgenbomen zijn relatief gemakkelijk te verzorgen en leveren een overvloedige oogst op.

Frambozenstruiken

Deze heerlijke bessen zijn een favoriet onder tuiniers, met hun zoete, sappige smaak en levendige rode kleur.

Aardbeiplanten

Een andere populaire keuze, aardbeiplanten zijn gemakkelijk te kweken en produceren een zoete, sappige vrucht die perfect is om te snoepen of te bakken.

Kom langs bij Bogaert!

We hebben veel opties beschikbaar, zowel in de winkel als online, dus u vindt zeker de perfecte fruitbomen voor uw behoeften. Maar dat is niet alles wat we aanbieden! Naast fruitbomen hebben we ook een breed aanbod aan groene planten, bomen, tuinmaterialen en gereedschappen om u te helpen de perfecte tuin of boomgaard te creëren.

Als u geïnteresseerd bent in de aankoop van fruitbomen, nodigen wij u uit om onze kwekerij in Oosterzele te bezoeken. We zijn gemakkelijk te bezoeken vanuit omliggende steden, zoals:

Onze vriendelijke en deskundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de perfecte bomen voor uw tuin of boomgaard. Kijk op onderstaande kaart voor onze locatie en openingstijden, en stel ons gerust uw vragen. We kijken uit naar uw komst!