• Specialist in medium tot zeer grote maten bomen en struiken

  Specialist in medium tot zeer grote maten bomen en struiken

  • Familiebedrijf sinds 1967
  • Professioneel Tuinadvies & beplantingsplan
  • 70ha Planten & Bomen
  • Voor groothandel & particulieren

  Meer weten

   

Boomkwekerij Bogaert

Welkom bij Bogaert, uw vertrouwde boomkwekerij gelegen in het mooie Oosterzele. Bij Bogaert zetten wij ons in om onze klanten de hoogste kwaliteit van bomen en producten aan te bieden. Wij bieden u een uitgebreid assortiment van fruitbomen, bos- en sierbomen, boomverzorging, tuinmaterialen en planten. Hieronder een greep uit ons assortiment:

Fruitbomen

Onze kwekerij biedt een ruime keuze aan fruitbomen en kleinfruit die perfect zijn voor wie graag zijn eigen producten kweekt. Van appelbomen tot kersenbomen, wij hebben alles wat u nodig heeft om een vruchtbare tuin aan te leggen.

Bos- en sierbomen

Als u wat groen wilt toevoegen aan uw buitenruimte, zal onze collectie bos- en sierbomen zeker indruk maken. We hebben een verscheidenheid aan bomen, van groenblijvers tot rozenstruiken, die schoonheid aan uw tuin zullen toevoegen.

Boomverzorging

De verzorging van uw bomen is essentieel voor hun groei en levensduur. Bij Bogaert bieden wij verschillende opties aan bodemverbeteraars en boomverzorgingsproducten die uw bomen gezond en sterk houden. Daarnaast bieden we ook opties voor snoeigereedschap en bescherming, wij hebben alles in huis om uw bomen in topconditie te houden.

Tuinmaterialen en planten

Naast bomen bieden we ook opties voor tuinmaterialen en planten. Van potgrond en gereedschap tot bloembollen en rhododendrons, wij hebben alles wat u nodig heeft om een mooie en bloeiende tuin te creëren.

Bezoek Boomkwekerij Bogaert

Gelegen in Oosterzele, is onze kwekerij gemakkelijk te bezoeken vanuit steden in de omgeving zoals:

. Of u nu uit Gent of Aalst komt, onze kwekerij is slechts een klein eindje rijden. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte bomen en planten voor uw tuin.

Bezoek Bogaert vandaag nog en ontdek onze uitgebreide collectie bomen, tuinmaterialen en planten. Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte producten voor uw buitenruimte.