Betaalinformatie

Betaalinformatie

U kunt in onze webshop eenvoudig en veilig betalen. Voor de online betalingen maken wij gebruik van payment provider Buckaroo. Buckaroo heeft een vergunning gekregen voor het verzorgen van online betalingen van De Nederlandsche Bank en is een van de marktleiders op dit gebied in Europa.

Wij slaan zelf geen bankgegevens van u op en bewaren deze niet binnen onze omgeving. Deze informatie is uitsluitend in de systemen van onze payment provider opgeslagen.

Wij bieden u de volgende betaalmethoden aan:

Creditcard

U kunt in onze webshop ook middels een creditcard betalen. Indien deze geactiveerd is maken wij gebruik van 3D security: naast het invoeren van uw kaartnummer en verloopdatum dient u ook een verificatiecode in te voeren welke u kunt genereren met uw cardreader. Aan creditcardbetalingen kunnen extra kosten zijn welke u tijdens het bestellen kunt zien. 

Paypal

Indien u een account heeft bij Paypal dan kunt u de betaling in onze webshop via dit betaalsysteem verzorgen. Het geld wordt automatisch van uw Paypal account afgeboekt op het moment dat u de betaling doet.

Payconiq

Er is altijd mogelijkheid tot betalen op het kantoor zelf. Wij beschikken niet over een bancontact terminal dus vragen om te betalen via payconiq.

Bankoverschrijving

U kan voor uw bestelde goederen ook betalen via een overschrijving (gebruik als mededeling het factuurnummer). Indien u deze betalingsmogelijkheid verkiest, dient u er rekening mee te houden dat wij vragen de betaling op voorhand te voltooien en op ons rekeningnummer dient te verschijnen alvorens de goederen te kunnen ophalen.

KBC bank: 737-0029263-12

IBAN:  BE19 7370 0292 6312

BIC: KREDBEBB